Kontakt:
Email: office@IzradaSajta.info
Mobilni: 066. 00.37.00
Skype: lazacomweb

  • sastanak
  • izrada-joomla-sajtova
  • Izrada sajta - Brzo, povoljno, kvalitetno!

  • Izrada joomla sajta

  • sastanak
  • izrada-joomla-sajtova
  • Izrada sajta - Brzo,
    povoljno, kvalitetno!

  • Izrada joomla sajta

Izrada sajtova

web-dizajn-skica

Online marketing

online-marketing

Hosting

hosting

Izrada sajta - da malo pojasnimo

Poverite nam izradu vašeg novog web sajta i nikada više nećete gledati neprofesionalno isečene fotografije, razvučene ili lošeg kvaliteta, tabele koje beže, iskaču, sa slovima koja prelaze redove i kolone, tekstove bez naših slova i slične bisere naših "kolega". Takođe, neće se desiti da ne dočekate da vidite web sajt, jer se neko odselio, nestala je struja, hosting je kriv ili šta već.

Kako teče izrada sajta?

izrada-sajta-sastanak

Izrada web sajta počinje konsultacijama sa klijentom. Pokušavamo da shvatimo zahtev, čime se klijent bavi, koje su njegove prednosti, slabosti, koji su asovi iz rukava. Ovo ne radimo da bi procenili koliko možemo da fakturišemo, već da što bolje osmislimo celu strategiju. Nije nam u interesu da uzmemo gotov templejt i napunimo ga, već da rešenje napravimo po meri klijenta. U svakom slučaju, krećemo sa izradom našeg predloga.

Nakon druge ture konsultacija sa klijentom, rade se dorade. Uvek gledamo da zajedno sa klijentom napravimo rešenje najbolje za njega, tako da neretko sugerišemo da neke od njegovih želja nisu optimalne, ali i prihvatamo sve sugestije. Kada je klijent potpuno zadovoljan, radimo prebacivanje sajta sa poddomena za testiranje na njegov domen.

Šta obuhvata izrada sajta?

Nije nam problem da napišemo da su naša rešenja HTML5, CSS3, PHP, MySQL, jQuery, CMS... ali u praksi, to vama ništa ne znači. Naš cilj je da ponudimo zaista kvalitetna rešenja, sposobna da potraju duži niz godina, budu što jeftinija u eksploataciji, po opet korektnoj i pristupačnoj ceni. Sve je zasnovano na CMS tehnologiji, sa najnovijim tehnologijama implementiranim. Dizajn odgovara sadržaju, prolazi test upotrebljivosti i čini da posetioci odmah znaju gde se šta nalazi. Materijal se uvek prvo obrađuje, po potrebi potpisuje Vašim logom ili imenom sajta, i ubacuje po standardu, da bi se izbegle različite veličine slika, različiti fontovi, tabele i slično.

admin-panel-sajta

Takoreći, dobijate sajt, čiji vlasnik ste vi (po obavljenom plaćanju). Nemate troškove licenci, izmišljenih održavanja, preskupih domena i hostinga. Sajt možete sami da ažurirate, a možemo i mi da to radimo umesto vas. Možete bez problema dodavati nove proizvode i usluge, kategorizovati ih na način koji želite (preko kategorija ili tagova), dodavati u njih tabele, slike, galerije, video klipove, mape, sugerisati slične proizvode ili ih naglašavati na sajtu. Generalno, sve što ste videli kod konkurencije i još mnogo toga je moguće dodati.

Zašto su Naše cene negde u sredini?

Od kako smo počeli sa radom, davne 2007. gledali smo da akcenat stavimo na kvalitet, a ne na cenu. Naši klijenti su ljudi koji ne žele da oslonac njihovog marketinga bude ekvivalent "Juga 45" već barem "Golfa 5" u auto svetu. A i računica je prosta: ukoliko želite sajt od 50-100€, taj neko ko radi takav sajt nema vremena da se njemu posveti, već sve radi mehanički, i koristi mnogo toga gotovog. Tako da, ukoliko vidite da pored vaše firme potpuno isti dizajn (doduše uz drugi logo) imaju i frizerski salon iz Borče, automehaničar sa Voždovca i otkupljivač malina iz Čačka, kasno je za kajanje.

Sa druge strane, nemamo političke veze, ne radimo sajtove za stranke da bi mogli da radimo preskupe projekte za državna preduzeća. Ne radimo sajtove od 30,000€, ne koristimo izraz "transparentno" sem kada pričamo o dizajnu i dajemo cene koje su realan odraz posla koji nas čeka.

Gde se nalazimo

lazacom