Kontakt:
Email: office@IzradaSajta.info
Mobilni: 066. 00.37.00
Skype: lazacomweb

  • sastanak
  • izrada-joomla-sajtova
  • Izrada sajta - Brzo, povoljno, kvalitetno!

  • Izrada joomla sajta

  • sastanak
  • izrada-joomla-sajtova
  • Izrada sajta - Brzo,
    povoljno, kvalitetno!

  • Izrada joomla sajta

Izrada sajtova

web-dizajn-skica

Online marketing

online-marketing

Hosting

hosting

Kolika je korist od web sajta bez posete? Svrha online marketinga jeste da dovede posetioce na vaš web sajt, i to ne bilo kakve već ciljane, one koje interesuju vaši proizvodi i usluge.

Dakle, ovde se radi o nekoliko vrlo bitnih pojmova. Obično se kaže, u svetu štampe, da je svaki publicitet koristan. Ali to se odnosi na estradu, ne i na ozbiljan biznis. Ogromna poseta vašeg web sajta vam podiže troškove hostinga a ako zauzvrat nemate kupce (ne stižu mejlovi, ne zvoni telefon), imate čist minus. Sa druge strane, mala ali ciljana poseta može drastično unaprediti vaš biznis. Šta to ona sve mi nudimo da unapredimo vaše poslovanje?

SEO - Search Engine Optimization - Optimizacija za pretraživače

seo-grafik

U prevodu, skup tehnika koje se koriste da vaš sajt izađe u vrhu pretrage na pretraživačima (Google-u), za fraze koje se tiču vašeg poslovanja. U današnje vreme, većina ljudi kada želi nešto da kupi, prvo na Googlu proveri ponudu i cene. Obično gledaju prvih nekoliko rezultata i ukoliko nađu ono što ih intresuje, ne traže dalje. A da li ste vi u prvih par rezultata?

Nudimo izradu analize konkurencije, vaše firme, rejtinga u odnosu na pretragu, propuštenih šansi i sličnog. Kada se sve precizno analizira, kreće se na sprovođenje strategije. Nema puno logike raditi optimizaciju pre svega ovoga, jer je u pitanju vremenski intenzivan posao i ukoliko se radi pogrešna optimizacija ili još gore optimizacija za pogrešne fraze, ulažete puno novca u nešto beskorisno. Sa druge strane, uspešno sprovedena strategija vam pojačava prodaju.

Email kampanje

Iako ih neki smatraju nečime iz prošlosti, i dalje su fenomenalno sredstvo marketinga. Naravno, pod uslovom de se profesionalno izvedu, bez spama i na ciljanoj grupi. Mi prvi koristimo kampanje, pre svega kao sredstvo obaveštavanja starih korisnika o promocijama i akcijama koje nudimo.

Ne prodajemo email liste, ne iznajmljujemo ih niti na bilo koji način razmenjujemo podatke. Sve kampanje se rade od nule, ili sa klijentovim listama. Nudimo mogućnost slanja jako velikih kampanja (do 1M dnevno), personalizovanih (različiti tekst u zavisnosti od imena, firme, grupe), sa kompletnom statistikom (broj otvorenih mejlova, broj poseta sajta...), sa dodatnim prijavama i odjavom. Sve to sa minimalnim angažovanjem sa vaše strane. Nudimo mogućnost integrisanja email kampanja sa CRM alatima, poput SugarCRM-a.

Brend reputacija

Periodično radimo provere vašeg brenda, kako se kotirate, šta drugi misle o vašim proizvodima i uslugama. U slučaju problema, reagujemo i usmeravamo na druge, pozitivne strane vašeg poslovanja.

Gde se nalazimo

lazacom